Vierde editie Fund Insiders Forum : focus op actuele uitdagingen voor fondsenbeleggers

Op 2 juni organiseren de kranten De Tijd en L’Echo hun jaarlijks B2B fondsevenement.

PERSBERICHT

Brussel, 22 april 2022. – De vierde editie van het Fund Insiders Forum – de jaarlijkse B2B conferentie voor de fondsensector van De Tijd & L’Echo – focust op 2 juni op een aantal actuele beleggingsthema’s. ​ Nieuw dit jaar is dat het evenement gratis is voor de professionals en dat een groot deel van de workshops in aanmerking komt voor FSMA accreditatie.

De Tijd & L’Echo organiseerden de eerste editie van hun Fund Insiders Forum in 2018. ​ Rekening houdend met de coronamaatregelen ging er in 2020 een succesvolle online editie door. Maar op 2 juni kan de vierde editie gelukkig weer fysiek plaatsvinden, in veilige omstandigheden.

Het Fund Insiders forum biedt een aantrekkelijke mix van plenaire keynote presentaties, debatten, parallelle interactieve workshops en volop gelegenheid tot netwerken.

Alle sprekers focussen op actuele thema’s voor professionele fondsenbeleggers :

  • Tanguy Van de Werve, directeur-generaal van de Europese sectorfederatie EFAMA presenteert de nieuwigheden inzake de regelgeving voor de fondsensector.
  • Klaus Kaldemorgen, fondsbeheerder bij DWS, geeft zijn visie op de uitdagingen voor multi-asset beleggen, op een ogenblik dat het vastrentende segment met heel wat tegenwind te kampen heeft.
  • In de workshops focussen de experts van verschillende fondsenhuizen op de stijgende inflatie en rente, duurzaam beleggen, aandelenstrategieën, alternatieven voor cash, de Belgische markt voor residentieel vastgoed, private debt, en de uitdagingen voor de private banking markt.

Nieuw dit jaar is dat de conferentie gratis is voor professionals en dat een groot deel van de interactieve workshops in aanmerking komt voor FSMA accreditatie. ​ Verder wordt het Fund Insiders Forum actief ondersteund door tal van de sectororganisaties : Assuralia, Edfin, Febelfin, Private Banking Association en PensioPlus.

Het vierde Fund Insiders Forum gaat door op donderdag 2 juni, van 11.30 u tot 17.40 u in Maison de la Poste, Picardstraat 5/7 te 1000 Brussel.

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op https://www.fundinsidersforum.com/.

Contact

Befirm
Wim Heirbaut, Senior PR Consultant
T +32 475 74 17 52
E [email protected]

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Befirm

Befirm is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in financiële en corporate communicatie. De senior consultants van Befirm begeleiden tientallen nationale en internationale financiële spelers in hun externe communicatie in België, Nederland en Luxemburg.  

Befirm maakt samen met Bepublic, Bereal en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be